Iz ohrovtovih listov. Lahko pa tudi iz zeljnih ali trtinih.
Za nadev prepražimo čebulo, dodamo štiri narezane šampinjone, dve pesti zelene leče, ter pest riža (razmerje leča : riž naj bo 2:1 ali pa 3:1). Dodamo strt česen, ter pločevinko pelatov. Začinimo s timijanom, majaronom, peteršiljem, mleto papriko, soljo, poprom, Marmite-om, ter žlico paradižnikove mezge. Zalijemo z vodo in dušimo do mehkega.
Liste glavnatega ohrovta nadevamo, zavijemo ter pečemo (zalito z malo mezge in vode) pokrito približno eno uro. Sproti po potrebi malce zalivamo, da se ne zažge.
Za nadev prepražimo čebulo, dodamo štiri narezane šampinjone, dve pesti zelene leče, ter pest riža (razmerje leča : riž naj bo 2:1 ali pa 3:1). Dodamo strt česen, ter pločevinko pelatov. Začinimo s timijanom, majaronom, peteršiljem, mleto papriko, soljo, poprom, Marmite-om, ter žlico paradižnikove mezge. Zalijemo z vodo in dušimo do mehkega.
Liste glavnatega ohrovta nadevamo, zavijemo ter pečemo (zalito z malo mezge in vode) pokrito približno eno uro. Sproti po potrebi malce zalivamo, da se ne zažge.
Ni komentarjev:
Objavite komentar