Za 2 osebi potrebujemo:
-2 skodelici rdeče leče
-malce kokosovega masla
-čebulo
-2 česna
-sesekljan feferon
-cimet
-majhen kos ingverja
-čajno žlico rjavega sladkorja
-približno 4 dcl kokosovega mleka
-vodo (po potrebi)
-sol, kurkumo, garam masalo
-liste koriandra
Čebulo in česen popražimo na kokosovi masti, dodamo čili, ingver ter sprano lečo. Začinimo s cimetom, kurkumo, soljo, garam masalo in sladkorjem ter zalijemo s kokosovim mlekom. Kuhamo okoli 20 minut, da se leča lepo razkuha, po potrebi dodatno zalijemo z vodo. Posujemo z narezanimi listi koriandra.
-2 skodelici rdeče leče
-malce kokosovega masla
-čebulo
-2 česna
-sesekljan feferon
-cimet
-majhen kos ingverja
-čajno žlico rjavega sladkorja
-približno 4 dcl kokosovega mleka
-vodo (po potrebi)
-sol, kurkumo, garam masalo
-liste koriandra
Čebulo in česen popražimo na kokosovi masti, dodamo čili, ingver ter sprano lečo. Začinimo s cimetom, kurkumo, soljo, garam masalo in sladkorjem ter zalijemo s kokosovim mlekom. Kuhamo okoli 20 minut, da se leča lepo razkuha, po potrebi dodatno zalijemo z vodo. Posujemo z narezanimi listi koriandra.
Ni komentarjev:
Objavite komentar