...malce zažgani.
Sestavine:
-dve bučki
-dve mladi čebulici
-česen
-1/3 skodelice sojinega mleka
-žlica jabolčnega kisa
-1/2 skodelice moke (oz po potrebi)
-pecilni prašek
-turmerika, mleti feferoni, kumina, mleti koriander
-sol, poper
Bučke naribamo, posolimo ter pustimo stati nekaj časa, da spustijo vodo. V sojino mleko damo žlico jabolčnega kisa ter počakamo da se sesiri. V skledi zmešamo ožete bučke in ostale sestavine, masas naj ne bo preredka. Z žlico vlijemo maso v vroče olje, sploščimo v polpetke in ocvremo.
Avtor je odstranil ta komentar.
OdgovoriIzbrišiKoliko ocvrtkov pa nastane iz te količine?
OdgovoriIzbrišiJerneja, po pravici povedano se ne spomnim, ker jih ze dolgo nisem delala. Rekla bi, da kaksnih 5 do 6.
OdgovoriIzbriši